Medvesi Fotós Maraton

2014. október 11-12.

Új nézőpont - csak bátraknak!

Published by Drexler Szilárd under on kedd, szeptember 09, 2014
A Medvesi Fotós Maraton egyik helyszíne Somoskő. A résztvevők beléphetnek a várba, a vadasparkba, este kivilágítjuk a várat. Ezt a területet érinti az egyik túránk is.
Úgy gondoltuk, hogy egy új nézőpontból is érdemes lenne fotózni a tájat, ezért úgy tervezzük, hogy egy darus autó fog állni a Nordtechnik jóvoltából a vadaspark bejáratánál. Harminc méterre emeli föl majd a vállalkozó szellemű fotósokat. Ezt a lehetőséget tényleg csak az válassza, aki nem fél a magasban, nem fél az imbolygástól, nem szédül. Valószínűleg táskákat, hátizsákokat nem lehet majd felvinni. Egy vagy két gép mehet. Nagylátószögű optika vagy alapzoom is megfelelő a tájképek készítéséhez.
Természetesen mindenki a saját felelősségére vesz részt ezen a programon is, a személyi és tárgyi sérülésekért nem vállalunk felelősséget. Az alapvető biztonsági szabályok betartása kötelező, sisakot, hevedert adunk.
A program időjárásfüggő és a szükséges területfoglalási engedélyek beszerzésétől függ, tehát mindent megteszünk, hogy létrejöjjön, de még nem 100 százalékos.
A programot déltől hat óráig tervezzük, egy nap kb. 30-40 főnek lesz lehetősége a fotózásra. Elnézést kérünk, ha valaki kimarad, erre van lehetőségünk, de úgy véljük, a 30 méteres magasság talán riasztó lehet sokaknak, ez megszűri a fotósokat. Torlódás esetén megnézhető a vár és a vadaspark.













0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése