Medvesi Fotós Maraton

2014. október 11-12.

Gyakran ismételt kérdések

Published by Drexler Szilárd under , on péntek, február 21, 2014
Medves-fennsík
Folyamatosan frissül!

Honlap:
www.fotosmaraton.hu

Mennyi pénzt kell utalni az internetes regisztráláskor?
Semennyit. Az internetes regisztráció alapján látjuk az érdeklődés mértékét, illetve lehetőségünk nyílik arra, hogy friss információkat küldjünk az érdeklődőknek. A regisztrációs díjat a rendezvény időpontjában, a helyszínen kell fizetni.
Lehetőséget teremtünk, hogy támogassátok a rendezvényt min. 2000 Ft átutalással, amiért cserébe küldünk egy latino sapkát. Ennek az összegnek az átutalása nem feltétele a programon való részvételnek, nem azonos a regisztrációs díjjal.

A szállást, étkezést a rendezők biztosítják?
Nem. Viszont segítünk abban, hogy szállást és étkezési lehetőségeket találjatok. A regisztrációs díj befizetése után érvényesíthetitek a honlapunkon feltüntetett kedvezményeket, tehát kedvezményesen szállhattok meg és étkezhettek a Medves vidékén. Érdeklődjetek telefonon a szálláshelyeknél, önállóan foglaljátok le a szállást. Hely van bőven, most még. Pl. a salgótarjáni ifjúsági szállást nemrég újították fel, 120 férőhelyes tábor. Több szálláshely Salgóbányán található, a program információs központjától nem messze. A honlapon van egy folyamatosan bővülő térkép a helyszínekről. Amennyiben tanácsra, segítségre van szükségetek, keressetek bátran a honlapon található elérhetőségeken.
www.fotosmaraton.hu/node/28

Hogyan lehet érvényesíteni a kedvezményeket?
A helyszíni regisztráció és regisztrációs díj befizetése után egy karszalagot kaptok, amelyet a honlapon feltüntetett partnereink elfogadnak és adják a kedvezményeket.
Előbb tehát célszerű regisztrálni, majd után menni pl. a szálláshelyre.

Kell-e egyéb összeget befizetni a programokért?
Nem. A honlapon feltüntetett programokat biztosítjuk a regisztrációs díj befizetése után. Nem kell külön belépőket fizetni a helyszíneken, nincs az éjszakai fotózásnak külön díja stb. Amennyiben előfordul, hogy egy programért külön kell fizetni (a programváltozás jogát fenntartjuk, illetve beemelhetünk olyan elemet, amely gazdagítja a rendezvényt, de a rendelkezésünkre álló keretből nem tudjuk kigazdálkodni stb.), azt a programban feltüntetjük.
www.fotosmaraton.hu/node/29

Lesz sátrazási lehetőség?
Megteremtjük ennek a lehetőségét.

Meddig lehet regisztrálni? Mi van, ha közbejön valami és nem tudok elmenni a programra?
Az internetes regisztrációs lehetőséget folyamatosan biztosítjuk, lehetséges azonban, hogy ha a jelentkezők száma elér egy általunk meghatározott létszámot, lezárjuk ezt a lehetőséget. Ha nem tudsz regisztrálni, jelentkezz e-mail-ben az info@fotosmaraton.hu címen.
A regisztráció nem jelent senki részéről elkötelezettséget, nyugodtan visszamondhatod, ha mégsem tudsz jönni a programra.

Könnyen elérhetők a helyszínek?
A magyar oldalon a túrák indulása Salgóbánya és Eresztvény térségében lesz. A szállások többsége nincs messze. Úgy szervezzük, hogy senki ne maradjon le semmiről. Szlovák oldalon Fülek lesz a központ, a programok jelentős része a füleki várban zajlik.
Két esemény megközelítése saját autóval történik. Ezek a napkelte fotózások lesznek. Aki nem autóval érkezik, annak a szállítását megszervezzük.

Nehéz a terep?
Nem. A Medves-fennsík általunk bemutatott részei könnyen járhatók. A salgói várba egy meredek kaptató vezet fel, de nem leküzdhetetlen akadály kevésbé gyakorlott túrázóknak sem. A Mély-gödör túránk viszont közepesen nehéz, nehéz terepen zajlik, de érdemes lesz belevágni. A helyszínen bőséges információt adun erről.
A tavalyi évhez képest kevesebb gyaloglással oldjuk meg a túrákat, hiszen a napok is rövidebbek lesznek ősszel.

Miért ősszel rendezzük?
Ugrás a blogbejegyzésre!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése